Services

Hvad kan vi gøre for din virksomhed?


Strategisk, helhedsorienteret kommunikation for Danmarks største virksomheder

Vi kan også gøre det for dig !


Strategisk kommunikation

Vi udvikler kommunikationsplaner med afsæt i analyse og forretningsstrategi

Grafisk design

Vi klæder dine budskaber på – elegant, frækt, sælgende og opsigtsvækkende

Tekst, SoMe og PR

Vi sælger dine budskaber på baggrund af retoriske værktøjer og PR-netværk

Digital produktion

Vi sætter strøm på og integrerer dine budskaber på tværs af alle tilgængelige platforme

Film og medieproduktion

Vi tilrettelægger, filmer, speaker, producerer og redigerer dine videobårne budskaber

Analyse og phoning

Vi gennemfører markedsanalyser, yder salgsstøtte og træner dine sælgere – eller vi sælger dig over telefonen

Strategisk kommunikation


Grundlaget for stærk markedskommunikation er en kommunikationsstrategi og en operationel kommunikationsplan. Vi har udviklet kommunikationsplaner for mange af vores kunder, både når det handler om at lancere et nyt produkt eller en ny ydelse, og når det gælder om at rebrande en virksomhed.

Vi tager udgangspunkt i virksomhedens forretningsstrategi, i kvantitative og kvalitative markedsanalyser og interviews med nøglekunder, inden vi udformer en kommunikationsstrategi for jer. En kommunikationsstrategi skal grundlæggende besvare tre spørgsmål:

Hvad vil vi sige? Hvem vil vi sige det til? Og endelig: Hvorfor vil vi overhovedet sige noget?

Det sidste er måske en anelse overraskende, men det er ved at stille sig dette spørgsmål, at virksomhedens eksistensberettigelse – dens X-faktor, om man vil – bliver lagt for dagen.

Grafisk design


Grafisk design er kunsten at vække opmærksomhed og interesse, samtidig med at der også appelleres til den æstetiske sans. Det må rigtig gerne være smukt, gerne tankevækkende, måske endda provokerende, men design skal først og fremmest sælge en vare – din vare.

Hos Factor X Adman tænker vi i billeder, når vi tænker kommunikation. Vi kan ikke lade være. Vi råder over nogle af Danmarks stærkeste grafiske kompetencer; billedskabere og grafikere med exceptionelle visioner, når det handler om at sætte tanker i billeder, ideer i form, fantasier i farve.

Grafik, tekst og koncept spiller på samme hold, og din virksomheds visioner og virkelighed får en form, der både sælger og begejstrer.

Digital produktion


Hos Factor X Adman følger vi med, så du kan flytte dig lige så hastigt, som de teknologiske muligheder og dine kunders medievaner gør det.

Vi sætter en ære i at være et bureau, der er på forkant med udviklingen, når det gælder de mange nye muligheder, digitale teknologier byder på.

I sidste ende handler det om at bruge det, der findes, på den mest intelligente måde.

Vi har designet, skrevet og implementeret for en lang række større og mindre kunder

Tekst, PR og SoMe


I dag skal der tænkes i dynamisk indhold, kundetilpassede budskaber, brugerinddragelse og meget andet.  Hos Factor X Adman får du sparring og nærgående spørgsmål, og til sidst står vi sammen med det rene budskab og den skæve vinkel, der virker.

Vores speciale er at forstå og formidle komplekse sammenhænge på en sådan måde, at det giver mening for modtageren og kan trænge igennem til modtageren.

Vi tager udgangspunkt i din situation – dit marked, din virksomhed, din vision, dine kunder og din omverden. Så arbejder vi os ned i stoffet, skærer fra og koger ind. Til sidst står vi tilbage med et budskab, der er rent, koncentreret og potent. Det budskab, der flytter kunder og markedsandele til din fordel.

Vi udvikler kommunikative koncepter, der favner bredt og rækker vidt ud. Vi inddrager samtlige sociale medier og nyeste teknologier, når vi tænker i kommunikation. Og vi kender pressen og ved, hvordan vi pitcher din pressemeddelelse mest effektivt til de rigtige medier.

Vi er din eksterne redaktion, når du skal skabe og sende nyheder ud til dine kunder og din omverden. Vi har konstrueret og styret digitale nyhedsbreve for adskillige af vores kunder – en hurtig og omkostningseffektiv måde at sprede historierne om dig.

Analyse og phoning


Vi gennemfører markedsanalyser, både kvalitative og kvantitative, og afrapporterer til dig, så dine kampagner og budskaber rammer plet.

Når du sender din kampagne ud i verden, er det oplagt at følge den på vej med direkte kontakt til dine kunder – men det tager tid og er en opgave for specialister. Vi tilbyder telefonisk opfølgning på dine kampagner.

Vi skriver manus til telefonsælgerne, og vi tilrettelægger indsatsen nøje, så du får mest muligt ud af dine kampagnekroner.

Film og medieproduktion


Video er en stærk og direkte kommunikationsform, der kan nå et potentielt set globalt publikum med relativt små midler – hvis det ellers gøres rigtigt.

Vi tilrettelægger, storyboarder, filmer, speaker og redigerer dine præsentationsvideoer, hvad enten de skal bruges på messestanden, på websitet eller på sociale medier.

Vi råder selv over produktionsudstyr og medarbejdere med erfaring som speakere, tilrettelæggere og redigeringsteknikere, og vi har et stort netværk i branchen, når det skal være med et lag ekstra lækkerhed på.

Men vigtigst af alt: Vi kan levere ideerne, der kan transformere dine budskaber til effektiv filmisk kommunikation.